Onze events

Button Bash

Met Button Bash blazen wij nieuw leven in het 'LAN-party' concept! Onze doelgroep bestaat uit console en PC gamers van 12 jaar en ouder. Wij willen met ons event deze jonge gamers bij elkaar brengen in een wereld waar het draait om online-gaming. Wij laten zien hoe tof en vooral hoe gezellig het is om samen met elkaar te gamen. Button Bash is een ééndaags gaming-event waar gamen en alles wat daar bij hoort centraal staat. Waarom een ééndaags event? Wij zien dat gamers (met name onze doelgroep) niet meer de 'nerds' van vroeger zijn, jongeren hebben het tegenwoordig te druk met sport, werk, vrienden, etc. Daarom, één dag, 14 uur lang: gamen, gezelligheid, competities, muziek en toffe game-ervaringen! Het Button Bash concept is in zijn huidige opzet zeer geschikt voor een tof school evenement. Check de Button Bash website voor meer info: www.button-bash.nl.